Mijn naam is Jamie! Bij Jamie’s bloemstudio creëren we boeketten met liefde en passie.

Vanaf 1 februari 2018 begin ik, Jamie van der Woude, mijn eigen bloemenstal Jamie’s bloemstudio! Na een vakopleiding tot bloemist en werkervaring heb ik eindelijk de mogelijkheid gekregen om mijn droom waar maken, mijn eigen bloemenstal beginnen!

Mijn passie voor bloemen is ongeveer 7 jaar geleden begonnen. Mijn eerste stage heeft mijn interesse gewekt. Ik wist meteen dit is echt iets voor mij! Creatief bezig zijn, een praatje maken met de klanten en een eigen draai aan iets geven. Dat is wat ik leuk vind!

Wij willen ons onderscheiden door exclusieve betaalbare bloemen en planten te verkopen. Ook voor een hippe vaas of pot kunt u bij ons terecht. Ons bloemen assortiment is dagvers, om dit te garanderen bieden wij 7 dagen vaasgarantie aan. Staan de bloemen korter als 7 dagen? Dan vergoeden wij nieuwe bloemen van het besteedde aankoopbedrag. Laat je zelf inspireren en ga tevreden de deur uit!

Jamie’s bloemstudio is gespecialiseerd in het maken van bloemwerk voor elke gelegenheid. Neem een kijkje en vind wat u zoekt.

SNELLE VERZENDING

Voor 13:00 uur besteld vandaag nog in huis.

HAND GESCHIKT

Met passie en liefde voor u gemaakt.

EXCLUSIEVE DESIGNS

Exclusieve en stijlvolle boeketten.